Martina Multifunctional Mummy Large Capacity Backpack Baby Diaper Nappy Bag | Shopee

baru-baru nie ika ada la beli beg untuk memudahkan ika dan suami bila bawak Janna keluar jalan-jalan. biasalah kan bila dah ade anak nie, barang dia pon kenalah bawak sekali. standby la katakan. simptom mak-mak macam nie lah.



ika survey online beberapa ketul beg kat Shopee tu. itulah port shopping ika sekarang nie. kahkahkah ! then, terjumpa la seketul beg yang ika sangat berkenan designnya. nama beg nya panjang sungguh, Martina Multifunctional Mummy Large Capacity Backpack Baby Diaper Nappy Bag. korang boleh tengok kat link nie, https://shopee.com.my/product/16227018/397181422/ dengan harga RM73.94. nama kedainya pulak ExpreddD, link https://shopee.com.my/expressd.




Features :
 Brand new and high quality.
 Special design for mother.
 Excellent craftsmanship, fashionable, durable and practical.
 Sufficient internal pockets, it can carry all your stuff in an ultra organized way.
 Quick reach pockets for bottles, wipes, motheris personal belonging or more !
 An essential large-capacity mummy bag for parents who want to take their baby out to the park or anywhere else.
 Waterproof and quick drying, it also easy to wash off with water.
 Very convenient for your family's usage.










setakat yang ika dah pakai nie, beg nie memang sangat best sebab banyak space. bila time nak balik kampung, ika memang akan masukkan semua barang Janna dalam beg nie. senang. satu beg untuk Janna dan satu beg untuk ika dan suami.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com