King Size Multifunctional Wardrobe - Red | Shopee

sebelum nie ika penah share yang ika beli King Size Multifunctional Wardrobe yang warna hijau untuk Janna. boleh baca kat sini, http://www.nooratikahramli.com/2018/02/king-size-multifunctional-wardrobe.html. kali nie ika beli yang warna merah pulak untuk ika gunakan letak kain baju ika dengan suami. tapi yang nie khas untuk baju kerja kami berdua sebab biasalah kan bila kerja ofis nie, baju berlambak.


wardrobe yang ika beli nie dah habis dijual. masa ika beli harga dia RM38.50 sama dengan yang ika pernah beli dah dulu untuk Janna. korang nak tengok link barang yang ika beli nie, boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/13756102/430219621/ dan ika jugak beli dekat kedai yang sama, Idrop Online. boleh klik sini untuk ke laman kedai, https://shopee.com.my/idroponline.


yang nie ika letak kat bilik belakang. bilik belakang memang khas untuk barang-barang lain. ika memang tak suka semakkan bilik yang guna untuk tido. kuikui. makanya barang semua ke bilik belakang. sementara anak tak ramai nie, boleh la buat macam nie. bila anak dah berderet. camno ? >.<

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com