28 Holes Scarf Hanger | Shopee

shopping online lagik. kali nie ika beli hanger untuk gantung tudung-tudung ika tu semua. disebabkan ika nie penggemar tudung bawal, so memang 95% tudung ika adalah tudung bawal. dan ika sekarang tengah mengumpul warna-warna yang ika belum ada lagi dalam simpanan ika. wehuuuuu

ok. berbalik pada hanger tudung yang ika beli. kalau korang search kat Shopee, korang akan jumpa macam-macam jenis hanger untuk tudung. tapi ika lebih prefer jenis yang macam kat bawah nie.


ika beli hanger tudung nie dekat kedai GMrack. boleh klik sini, https://shopee.com.my/gmrack. untuk tengok barang yang ika beli kat kedai GMrack nie, boleh klik sini pulak, https://shopee.com.my/product/34416964/564394854/. ika beli dengan harga RM7.00 untuk satu dan ika beli dua ketul. see. banyak kan tudung ika. hahahaha !


maka, inilah hasilnya. hanger yang atas tu ika gantung anak tudung. yang tu ika beli kat kedai RM2. dia hanya ada 12 lubang. yang ika beli online nie ade 28 lubang untuk sangkut tudung. memang banyak kan ? banyak dan berbaloi dengan harga. ika pernah beli dah satu dulu dan sampai sekarang pon dia masih kukuh. sebab tu ika prefer yang jenis hanger macam nie. so, korang kemas tudung korang macam mana pulak ?

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com