Terjebak

entry throwback.

macam nie la bila dah lama sangat tak update. maka, nak cover balik tu amik masa la sikit ye. hahahaha ! so, bulan Februari yang lepas, Guardian ada buat sale kaw-kaw punye. dan ika adalah salah seorang yang terjebak dengan sale tu. sale tu 4 hari. ika pegi pada hari terakhir. barang pon dah tak banyak masa ika sampai tu.


apa yang ika aim kat sale tu adalah ika punya foundation sebab memang dah nak habis sangat dah. ika pakai yang Maybelline Dream Satin Skin Foundation. sebenarnya ika baru je pakai foudation maybelline nie. baru botol pertama. dah nak habis. satu botol pon dah 50hengget lebih. hahahahaha ! so, bila dah ade sale nie, ika beli la satu memandangkan memang dah nak habis.


seriously ika sangat suka produk maybelline. sesuai dengan ika. tapi masa ika sampai tu, barang dah banyak habis. so, ika amik yang mana ika berkenan sahaja. dan ika topup yang mana barang ika yang dah nak habis. tak la banyak mana pon ika beli barang. laki ika dok usyar dari jauh je. hahahaha

5 ketul barang nie, total ika bayar rm80 lebih. so, ika rasa tak rugi la. sebab kalau harga asal, foundation ika pon dah rm50 lebih. so, marilah kita bermekap. ehh !

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com