Storage Rack Holder | Shopee

online shopping. again. wehuuu. barang dari Technicolor lagik. ika beli beberapa barang dengan Technicolor nie sebab nak combine shipping cost. masa tu ika tengah makeover workstation ika. so, ika memerlukan beberapa barang. Alhamdulillah, semuanya memang ika manfaatkan.

kali nie ika beli storage rack holder pulak. semua orang ade buku nota, diari tahunan ataupon bahan bacaan ape la kan kat ofis. macam ika jugak. ika salah seorang pengumpul buku nota comel-comel sebenarnya. hahaha ! tapi tahun nie ika dah insapppp. ika cuma simpan yang mana ika nak dan memang perlu pakai sahaja. dats why i need dis storage rack holder.


macam yang ika dah bagitahu kat atas, ika beli barang nie dengan Technicolor di laman web Shopee. nak tengok kedai Technicolor, boleh klik sini, https://shopee.com.my/technicolor.my. nak tengok barang yang ika beli dari kedai nie, boleh klik sini pulak, https://shopee.com.my/product/12695353/108225497/. barang nie juga dari China ye kawan-kawan.



Made of metal, relatively strong and durable to use.
Help put and classify the file, note books, cards etc. Three sections, anti-slip pad on the bottom. Three seats, environmental protection spray, anti-slip pad on the bottom.
Perfect for your office, would look very nice in your desk.
Specification:
100% brand new Material: Metal Color: Black Dimension: approx 17.5x8.3x13cm (LxWxH) Package Includes: 1pc x File Holder (Holder only, other accessories are not included)

gambar kat atas tu la storage rack holder yang dah selamat ika terima. ika suka saiz dia. just nice. senang ika nak susun kat meja ofis ika tu. saiz dia kecil sahaja. bukan la besar gedabak. ika memang cari yang saiz kecil cenonet macam tu. untuk jimatkan ruang kat ofis ika tu. serius barang ika memang banyak kat ofis nie. itupon dah ade yang ika dah bagi kat kawan-kawan. heeee

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com