Planner 2018

dah masuk bulan 3 baru ika nak share dengan korang ika punya planner untuk tahun 2018. planner ika nie ofismate ika yang bagi. orang dah bagi, kita terima dengan hati gumbiraaaa. hahaha ! ika suka planner nie sebab ade bunga-bunga. warna pink pulak tu. sangat menarik hati >.<




yang kat atas nie ika tulis tarikh lahir adik beradik, anak saudara ika. ye la. adik beradik ika ramai. anak saudara lagilah ramai. so, kita tulis siap-siap. senang nak wish nanti ^^


yang nie pulak kalendar untuk setiap bulan. 1 bulan dia pakai 2 page macam gambar kat atas nie. senang nak tengok dan benda nie besar. senang nak menulis. ika siap letak stiker lagi nak bagi semangat menulis. hahahaha ! kat mana ika beli stiker tu nanti ika share next entry dengan korang ye ;)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com