Paper Tapes Handmade | Shopee

seperti yang dijanjikan. kali nie ika nak share kat mana ika beli tape yang ika pakai kat planner ika pada entry sebelum nie. sebelum ika beli tape nie, ika tape je pakai salotape biasa kat tepi planner ika tu. sebab nak bagi pembalut tu melekat pada meja. bila dah siap tape tu, barulah ika cari tape comel nie untuk bagi nampak lagi nice gituuu :P


Product Name:Paper Tape Width Size: S: 8mm, M:15mm, L:20mm Length Size: 5 Meters Packaging:5pcs/set

Note: this is resue paper tape, for scrapbooking, diary, paper message decorative, not strong adesive tape.


haaaa, macam gambar kat atas nie la paper tapes yang ika beli. yang dok atas sekali tu maap ika dah pakai. hahahaha ! dah pakai baru ingat nak snap gambar. maap ye. ika dapat 5 ketul paper tapes nie masa ika beli dan ika beli dengan harga RM3.90 untuk 5 ketul nie. murah kan ?

kalau korang nak tengok tape nie, boleh klik sini, https://shopee.com.my/technicolor.my. ika beli dengan kedai Technicolor di laman web Shopee. untuk ke laman kedai, boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/12695353/108225477/.



seperti yang dimaklumkan kat atas, tape nie bukan jenis tape yang kuat. so, kalau korang jenis kasar ataupun gelojoh macam ika jugak kadang tu, tidak digalakkan la pakai benda nie. macam ika, lepas ika tape paper nie, ika buh gam pulak bagi dia melekat terus kat pembalut ika tu. ika hanya berharap kekal lama benda alah nie. hahahaha

nanti dah bosan, kita tukar warna lain pulak. kan ade 5 ketul tu. itupon pakai 1 je banyak jugak lebihnya. nanti kalau ade projek diy yang ika rasa rajin nak buat, boleh la ika try guna pakai tape nie. hehehe

1 comment:

  1. Kat mrdiy pun banyak... hari tu borong banyaj2.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com