Paper Clip Storage

ika nak share dengan korang ika punya tempat simpan klip kertas. seriously klip kertas ika memang sangat banyak. dari mana datangnya pon ika tak tahu. ika jenis menyimpan je. lama-lama perghhh banyak. hahahaha ! 

bila dah banyak sangat tu fahamlah macam mana keberadaan dia. mula la dok bersepah. mulanya ika simpan je dalam laci. tapi disebabkan banyak, dua box dalam laci tu penuh dengan klip kertas sahaja. barang lain ika dah tak boleh letak. so, ika kena cari inisiatif lain untuk simpan klip kertas nie.



maka terhasillah benda alah nie. ika ajak suami pegi cari barang dekat kedai rm2. then, ternampak balang yang comel sangat nie haih. kena pulak warna pink dengan tema bilik ika tahun nie. wakakaka. ape lagi teruslah ika grab seketui. ika rasa berbaloi bayar rm2 untuk sebijik balang yang mana ika rasa saiz dia agak besar. idakla cinonet je.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com