Munchkin Fresh Food Feeder | Shopee

masa Janna nak masuk 6 bulan, ika ade belikan Janna food feeder untuk Janna. food feeder nie untuk letak buah. untuk memudahkan Janna pegang dan makan buah. ika beli nie sebab nak biasakan Janna pegang sendiri makanan dia. tapi disebabkan Janna baru nak belajar makan, so better pakai food feeder nie je lah.


ika beli food feeder nie dekat Shopee dengan harga RM15.00. masa ika share dengan korang nie, food feeder nie dah sold out. kuikuikui. so, tak boleh la ika nak share link dengan korang. ika beli food feeder nie dengan Baby King. nak tengok kedai Baby King nie, boleh klik sini https://shopee.com.my/shop/12315785/.


tengoklah Janna pegang food feeder Munchkin yang comel tu. ika suka food feeder nie sebab dia jenis yang lembut. ika biasanya potong epal, masuk dalam tu. so, Janna akan hisap food feeder tu. dia pon dah pandai pegang. lagi seronok ika tengok dia pegang. dan macam biasa lah. mestilah ika belikan Janna barang yang warna hijau. food feeder pon mestilah hijau jugak. hehehehe

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com