Janna ke Taman Rekreasi Gunung Lang

bulan lepas, ika dengan papa Janna bawak la si cenonet Janna jalan-jalan ke Taman Rekreasi Gunung Lang. kesian ye asyik dok terperap je kat rumah dengan Mak Tok. so, papa bawak la kita semua jalan-jalan. budak kat bawah nie dah seronok macam tahu je nak keluar jalan-jalan. hahahahaha !


ika dah banyak kali sebenarnya ke Taman Rekreasi Gunung Lang nie. last ika pegi masa ika baru je habis pantang sebab masa tu family ika dari Kelantan datang Ipoh. so, diorang nak jalan-jalan kat Gunung Lang yang indah permai nie. ewahhhh.

seriously Taman Rekreasi Gunung Lang nie memang cantik. masa kitorang sampai tu dah lewat petang. so, tak sempat la nak naik bot untuk ke seberang. kitorang just dok tepi-tepi tu je sambil tengok ikan dan air terjun. Janna pulak seronok la dok tengok air. jangan ingat mama nak bagi mandi kat situ dah la ye anak. heeee



lain kali kita pegi awal sikit ye Janna. boleh la Janna naik bot pegi seberang sana pulak. kat sebelah sana lagi seronok jalan-jalan >.<

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com