Bawal Cotton Voile | Shopee

shopping online lagik. kalau Janna si peminat bola. mama Janna pulak si peminat tudung bawal. so, baru-baru nie ika beli lagi tudung bawal. for sure la ika beli warna yang ika belum ada lagi. buat ape nak beli warna yang dah ade ye dak ?

macam biasa la. lubuk shopping online ika semestinya Shopee. kali nie ika beli dengan kedai ain's. korang boleh klik link nie, https://shopee.com.my/shop/9911958/ untuk ke laman web kedai tu. kalau nak tengok warna-warna tudung bawal yang ain's nie jual, boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/9911958/742669672/. sesungguhnya banyak pilihan warna.


tengok lah harganya. rm7 sahaja. ika rasa murah sangat. so, ika beli lah 3 ketul tudung bawal nie. ika beli warna Baby Blue, Moist Green dan Dark Pink. memang warna-warna ika belum ada dalam koleksi lagi. kuikuikui.



see. warna dia cantik sangat. dan syukur sangat sebab tudung bawal yang sampai nie memang ikut warna yang ika request. heee. mula tu takut jugak kot la kan sampai warna lain. ika pon dah selamat pakai tudung bawal nie. serius. sangat selesa. sangat best. nie pon dah berkira-kira untuk tambah koleksi tudung bawal nie. weee

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com