Back Case For IPhone | Shopee

shopping online lagi ika nie ohoiii. seriously ika sangat suka shopping online dekat Shopee. ape pon mesti ika cari dalam Shopee dulu. yihuuuuu. makanya kali nie ika beli back case untuk Iphone kesayangan ika tu. kesayangan ke ? mestilah sayang. hahahaha ! ika cari back case yang tak bagi nampak gambar buah epal kat belakang tu. heeee


then, terjumpalah yang berkenan di hati dalam laman web Shopee. ika beli back case untuk Iphone ika nie di kedai The J Houž dekat laman web Shopee. korang kalau nak tengok ape lagi yang The J Houž nie jual, boleh terus ke link kedai diorang, https://shopee.com.my/jacypy. untuk tengok back case yang ika beli nie, boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/1710390/414066468/.



haaaa ! kat atas nie la back case yang ika beli tu. mestilah ika beli yang warna pink ! hahahaha. ika kan pink lover :P back case nie ade dua pilihan warna. hitam dan pink. seriously ika memang suka back case yang getah macam nie. sebab tu ika sengaja cari yang getah. sebab nye senang ika nak masukkan Iphone dalam back case tu. heeeee

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com