Baby Cartoon Themed BPA Free Baby Bib with Food Residue Tray | Shopee

online shopping lagi. kali nie beli barang untuk Janna. masa dia nak masuk umur 6 bulan, ika belikan Janna bib. macam-macam jenis bib ika survey sebenarnya. tapi ika sangat berkenan dengan bib jenis nie sebab dia ada tempat tadah tu sekali. heeee. ika beli Baby Cartoon Themed BPA Free Baby Bib Dining with Food Residue Tray nie dekat Shopee.


Product Description
Product and Specification: BUNDLE: BaBy Cartoon Themed BPA Free Baby Bib Dining Bib with Food Residue Tray *Available 10 design

Made from BPA free material Waterproof and easy to clean (just simple wipe) Come with a detachable tray to catch the food residue and mess Adjustable neck neckband to suit baby growth Suitable for 6 months plus baby Soft and can be roll to carry to everywhere Dimension: 37 x 26cm Weight: 70gm

ika beli nie dengan harga RM8.90 . ika beli yang warna hijau. mestilah hijau. warna tema untuk Janna kan hijau. hahahaha ! ika beli dengan kedai Daniseloo. korang boleh tengok link kedai tu kat sini, https://shopee.com.my/daniseloo. kalau nak tengok link bib nie pulak, boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/34244996/567579620/.


tengoklah my anak dara pakai bib. serious dia suka sangat dengan bib nie. mungkin sebab warna dia yang menarik tu. bila pakai nie, ika tak risau dah baju dia kotor ke ape sebab kalau minum air, kan dah ade tempat tadah tu. so, lepas dah siap makan, ika bukak je bib tu dan bilas. bib tu tak amik masa lama pon untuk kering. lap macam tu pon boleh. sangat recommended :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com