3 in 1 Multi-functional Desk Organizer | Shopee

entry makeover workstation ika lagi. tak habis lagi mengemas bilik ika kat ofis. kali nie iks beli 3 in 1 Multi-Functional Desk Organizer pulak. untuk ape benda nie ? lets cekiduttt :P


Attractive design and excellent quality
3 compartments, mesh metal design
Bottom with 4 cushions to keep it steady Suitable storing pens, pencils, rulers, markers and on your desk, keeps your desk clean and tidy. Perfect for your office, school and home Pen holder only, other item is not included. Material: metal Size: 18.6 x 9.5 x 10.2cm Available Color: Black, Rose, Purple, Green, Blue Package:1 x pen holder

ika beli organizer dengan Redex di laman web Shopee. untuk tengok kedai, boleh klik sini, https://shopee.com.my/redex.my. untuk tengok barang yang ika beli nie, boleh klik sini pulak, https://shopee.com.my/product/8092776/451888373/.

ika beli sebab ika suka design dia. memang memenuhi ape yang ika nak. ika beli bukan sebab nak letak pen. ika beli untuk letak stamp pad dan segala bagi cop-cop pejabat ika nie.


see. ika buat tempat letak stamp pad dan cop pejabat. memandangkan ika dah meminimumkan cop, tinggal beberapa ketul je, ika decide untuk letak je dalam nie. kalau banyak, better pakai tempat yang dibuat khas untuk cop tu terus. cuma agak makan ruang la. macam ika nie, Alhamdulillah, ngam pulak. hehehehe.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com