Spiral Hanging Toy | Shopee

masa ika masih dalam cuti pantang, officemate ika ada bagi kat ika dia punya baby carseat sebab anak dia pon dah besar. carseat masih elok. masih boleh diguna. so, ika pon terima lah dengan hati terbuka. hahahaha ! dah orang bagi, amik je lah kan. sementara nak tunggu Janna dah boleh duduk dalam carseat tu, ika perbaik la apa yang patut.

oh ye. carseat tu untuk baby yang dah boleh duduk. sebab tu ika tak letak Janna dalam carseat tu sebab masa awal tu kan Janna masih belum boleh duduk. sementara tu, ika belikan macam-macam la kat carseat tu. salah satunya ialah spiral hanging toy.


macam biasa. ika beli spiral hanging toy nie di Shopee. sebelum beli tu ika ade la survey dua tiga bijik kedai. sajalah beli toy nie untuk tarik minat Janna bila dah letak dia dalam carseat tu. faham je lah Janna bukan boleh duduk diam. heeeee

korang boleh tengok spiral hanging toy nie kat sini, https://shopee.com.my/product/13455677/113339012/. ika beli dekat kedai 2U Moms & Baby di laman web Shopee. kalau korang nak tengok link kedai, boleh klik sini, https://shopee.com.my/raudhatuladwaduniasicomel. toy nie ika beli dengan harga RM25.00. bagi ika sangatlah ok. barang yang sampai pon sangat ok.


ika try letak Janna dalam carseat tu then gantung spiral hanging toy nie. memang dia ralik sangat main mainan nie. toy nie ada bunyi-bunyi. tu yang dia paling suka main. banyak lagi yang ika beli untuk carseat tu. nanti ika update entry lain pulak ye ^^

1 comment:

  1. Alolo comel je toys dia. Ok la kan, mudah sikit keje sis xyah nk tgk dia je manjang kan.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com