Seat Belt Pads Car Safety | Shopee

entry sebelum nie, ika share yang ika beli kusyen untuk carseat Janna. so, kali nie meh la ika share ika beli kan seat belt punya cover pulak untuk carseat Janna tu.


ika beli 1 Pair Plush Shoulder Cover Cushion nie kat Shopee dengan harga RM13.40 masa tu laa. sekarang lagi murah. seat belt cover nie dari China. so, amik masa yang lama sikit la dapat barangnya. korang boleh view produk nie dekat link nie, https://shopee.com.my/product/32306099/716335077/. untuk tengok kedai, boleh klik sini pulak, https://shopee.com.my/topbeauty.my. ika beli dengan kedai topscene.my di Shopee.





 Commodity material: Plush
 Size: Approx 15.5cm*6.5cm
 Product filling: high quality pp cotton
Condition:100% NEW
 Product name: baby seat belt partner
 2pcs/ Set of product

ika memang sengaja beli cover seat belt tu warna hijau. nak bagi sedondon dengan kusyen dia. hahaha ! sebenarnya kebanyakan barang Janna ika belikan warna hijau. damainyaaaa >.<

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com