Janna ke ofis Mama !

beberape bulan yang lepas ika bawak Janna ke ofis. kalau tak silap ika nie masa dia umur 5 bulan. first time ika bawak Janna ke ofis disebabkan mak mertua ika terpaksa balik kampung ada appointment. makanya, ika kenalah bawak Janna ke ofis. nak ambil cuti, keje punya berlambak.

perkara pertama yang ika risau bila bawa Janna ke ofis nie ialah macam mana ika nak tidokan dia. hahahaha ! Janna nie jenis kalau ramai orang, dia susah nak tido. dia nak main ! mungkin dia tahu ramai yang melayan dia. 



nasib baik jugaklah ika nie dok sorang je dalam bilik. senang nak bagi dia tido. dan senang nak bagi dia main. ika hampar je toto kat bahagian belakang bilik ika tu, then bagi dia golek-golek kat situ. tapi haritu dia takmau tido. hahahaha ! terpaksa la ika call suami suruh datang amik kami berdua.

seriously Janna seronok sebab tengok ramai orang kat ofis. ye lah. kat rumah ada mama, papa dengan maktok je. itu je muka yang setiap hari Janna dok tengok. hahahaha !

1 comment:

  1. sesekali memang terpaksa bawa anak ke pejabat kan ika.. mujurlah dia tak meragam.. Baik Janna nie..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com