Baby Infant Stroller Seat | Shopee

entry lepas ika ada share yang ika beli spiral hanging toy untuk gantung kat carseat Janna. kali nie ika nak share yang ika beli kusyen untuk carseat Janna pulak. kusyen nie pon ika beli dekat Shopee. kalau ikutkan kusyen carseat tu elok je lagi. just terkoyak sikit sahaja. so, ika gantikan lah dengan Baby Infant Stroller Seat nie.


seperti yang korang nampak, harga yang ika beli ialah RM6.60. murah kan ? cuma barang nie dari China. so, memang amik masa la untuk sampai ke Malaysia. bagi ika ok je sebab bukan nak pakai urgent kusyen tu. so, beli je lah. lagipon murah. hahahaha !

korang boleh tengok kat sini, https://shopee.com.my/product/8529104/68576250/ barang yang ika beli nie. then, ika beli di kedai Mommy & Baby. nak tengok link kedai tu, boleh klik sini pulak, https://shopee.com.my/perfectforyou.my.




Specification:

Type: Baby Stroller Seat Cushion Pattern Type: Dot Age Range: 0-36 Months Material: Cotton Size: 70*53cm (there are 1-2cm error) Color: Brown, Blue, Green, Pink, Purple Suitable for all kinds of baby strollers, safety seats, chairs, car seats, etc. Ultra soft, comfortable seat pad for baby Fashionable design with colorful strip pattern, can use in both sides

bagi ika sangat berpatutanlah dengan harga nya tu. kalau korang tanya ika kenapa tak beli je carseat baru. sebab, carseat baru pon harga dah ratus-ratus. guna pon sekejap sahaja. lagipon dah ada yang memberi, ika just tambah ape yang patut sahaja yang mana ika rasa kos perbaik tu tak sampai pon rm50. itu sahaja. hikss

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com