4 in 1 Multifunctional Lion Walker

masa Janna dh nak masuk 6 bulan, ika ade belikan walker untuk Janna. sebenarnya memang nak sangat elakkan diri daripada beli walker untuk Janna. kalau boleh memang taknak ajar Janna dok dalam walker. then, disebabkan Janna mak mertua ika yang jaga, kesian pulak tengok mak mertua ika tu. ye lah. Janna tengah nak membesar. memang lasak la dia.

so, ika decide untuk beli 4 in 1 Multifunctional Lion Walker nie kat Janna. ika ade la survey walker nie secara online. harga dia memang antara rm150-rm180. ika beli walker nie dari kawan baik ika sebab anak dia taknak pakai. memang baru sangat lagi. so, beli je lah dari kawan baik ika. harga pon mestilah dapat lagi murah. hahahahaha


Alhamdulillah. walker pon dah selamat sampai kat rumah ika. Janna pon dh rasmikan walker tu. hahahaha ! masa mula ika letak dia dalam tu, muka dia mcm takde perasaan. bila dah tahu benda tu boleh gerak-gerak, baru dia excited.


maka, bermulalah sesi penjelajahan satu rumah. silakan Janna. heeee. mama ok je sebab rumah kita takde barang sangat. pusing je lah kat mana Janna nak asalkan jangan sepahkan barang mama. kahkahkah ! sekarang Janna dh pro bawak walker nie. dh pandai undur. dah pandai race. hahahaha ! ok la tu Janna. janji awak happy sudah :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com