16 Pockets Hanging Storage | Shopee

masih lagi entry berkenaan susun atur barang Janna. kali nie ika beli 16 Pockets Hanging Storage dengan harga RM7.35 sahaja dan for sure la ika pilih warna hijau. tetap tak lari tema. hahahaha ! sebelum beli benda alah nie, ika ada la survey beberapa bekas simpan barang Janna nie. tapi disebabkan barang dia kan kecik cenonet je semua, ika pilih yang hanging macam nie. senang dan jimat ruang.


korang boleh tengok produk nie kat link, https://shopee.com.my/product/10548820/472359140/. bagi ika dah murah sangat dah dengan harga tu. lagipon beli secara online. so, kena cuba dan tawakkal sahaja lah. storage nie ika beli di kedai HappyBless. korang boleh klik sini, https://shopee.com.my/cwhong007 untuk ke link kedai.

storage nie ika beli dan letak barang Janna macam stokin, sapu tangan, skaf rambut dia dan barang-barang lain yang dirasakan perlu untuk masuk dalam sarung tu. hehehehe. kemudian ika gantung je storage nie dalam wardrobe Janna. so, semua barang Janna semua dalam satu wardrobe sahaja.




Suitable for underwear, socks, slippers, necklace, bracelet, cosmetics, watches and other daily sundries.
Good helper sorting clothes, keep your bedroom tidy and clean, also make your life easier.
Have 16 grids, can hanging in wardrobe or back of door.
This hanging organizer is durable, foldable, washable and easy to clean.
Protect from dirt, dust, damp and bacteria.
Size : 78 cm * 42 cm
Transparent window design, convenient for storage and looking for anything what you want.
Material : Polyester + PE
Colour : Blue / Green / Khaki

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com