Super Soft Breastfeeding/Nursing Cover 100% Cotton

masa lepas bersalin, ika ada beli nursing cover memandangkan ika memang menyusukan Janna. so, senang bila nak keluar ke mana-mana bawak Janna. ika cari nursing cover nie dekat Shopee dengan harga RM25.00. korang boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/13030/129321159/. ika beli dengan kedai Precious Love. untuk tengok produk lain yang Precious Love jual, boleh klik sini, https://shopee.com.my/preciouslove.




Product Features :
 100% Cotton Blend
 Super soft and comfortable
 Comes with a storage bag




ika sempat pakai sekali je sebab Janna tak suka bila ika pakai nursing cover nie. dia rimas agaknya. hahahaha ! so, kita simpan la dulu untuk lain kali. btw, bagi ika kain dia best. bukan jenis yang panas tu. cuma satu je, susah nak lipat. mungkin ika tak pandai lipat. kahkahkah ! tapi berjaya jugak ika lipat sampai dapat jadi bunjut tu . heeee

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com