Piece Roll Up Curtain Clothes Wardrobe | Shopee

awal bulan September yang lepas, ika ada belikan clothes wardrobe untuk letak dalam bilik tengah rumah ika tu. memandangkan mak mertua ika akan dok sekali dengan kitorang untuk jaga Janna, ika belikan je lah dulu wardrobe baju yang nie. nanti dah ade duit lebih, kita beli yang lagi kukuh ^^



bila ika shopping dekat Shopee, ika suka baca review orang yang dah pernah beli barang tu. so, barulah ika boleh buat pembelian. kalau ikutkan ramai je kat Shopee yang jual wardrobe baju yang macam nie tapi at the end, ika pilih untuk beli dengan Fullhouse. korang boleh klik link nie, https://shopee.com.my/sekonn dengan harga RM49.00. untuk tengok barang yang ika beli tu, boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/7039536/312791217/.



Features :
 Easy to assemble, use & carry
 Material is waterproof, anti-corrosive, wear resistant, air permeable
 Fashionable design with huge amount of space
 With dust cover to ensure shoes stays clean and long-lasting
 Great way to save floor space
 Simple yet modern design

wardrobe baju yang nie ada banyak design. korang boleh pilih mana yang berkenan. yang ika haritu, ika beli gambar teddy bear walaupun nak bagi mak mertua yang pakai. kahkahkah ! tabahlah mak mertua ye.

untuk pasang benda alah nie, korang memerlukan keazaman, kesabaran dan kekuatan. hahahaha ! tambah pulak korang tu perempuan. yang ika beli nie ika pasang sendiri. itupon berperang dengan Janna, tapi akhirnya siap jugak pasang walaupun amik masa beberapa jam untuk menyiapkannya. heee

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com