Jadual Mengepam Susu

sejak dah ade baby nie, maka kenalah rajin pam susu. Janna memang kuat hisap susu. kadang tu terpaksa topup dengan susu fm. tapi sebagai mama Janna, ika masih berusaha untuk bagi Janna fully bf. ika start keje pada 12 September yang lepas. masa tu barulah ika start pam dengan konsisten.

masa dalam pantang pon ika dah mula pam susu. lepastu stop sebab Janna asyik nak mengempeng je. makanya, nak pam pon terhad. bila dan start keje barulah ika mula balik pam susu. maka, gigihla ika buat jadual mengepam susu ika nie. bukan ape, takut lupa. hahahahaha ! yang kat bawah nie untk bulan September 2017.



jadual nie ika buat untuk ika track jumlah susu yang ika dapat setiap hari. biasanya ika akan start pam pukul 6pagi. ika takde makan milk booster ape pon. ika hanya makan ape yang mak mertua ika cakap ika boleh makan. kahkahkah ! sebab masih ade benda yang ika tak dibolehkan makan. maka, bersabarlah ika.

1 comment:

  1. akk skrg lsung x pam...Raisya lsung x nk minum guna botol...mcm tahu2 je Ummi dia dh x keje..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com