Custom Made Romper | KEJOSperfect

pada 30 Julai yang lepas, ika dan suami ika adakan Majlis Kesyukuran sempena kami dapat baby Janna. so, ika ada lah tempah baju untuk Janna pakai masa majlis tu. masa tu Janna baru sahaja berumur 47 hari. sekarang Janna pon dah 3bulan lebih.


ika tempah custom made romper untuk Janna. saje je pilih warna merah, bukan pink. hehehe. selalunya baby girl mesti nak pakaikan baju pink. ika tempah romper dengan KEJOSperfect. korang boleh tengok diorang punya Instagram, https://www.instagram.com/kejosperfect_printing/?hl=en dan sini, https://www.instagram.com/kejosperfect/?hl=en.

KEJOSperfect ada menyediakan pelbagai perkhidmatan printing baju, cenderahati korporat dan banyak lagi dengan harga murah dan kualiti terbaik. korang boleh call/sms/whatsapp no 0137088849 atau 0197990149 untuk sebarang pertanyaan. dan waktu beroperasi adalah dari 8pagi sehingga 6petang setiap hari Isnin sehingga Sabtu. tempat diorang beroperasi adalah di Taman Mawar, Pasir Gudang, Johor.

kalau korang nak tengok sample yang lain, boleh klik link bawah nie :



yang atas nie gambar Janna pakai romper dari KEJOSperfect. masa tu umur dia 2bulan lebih. masa umur 47hari, romper tu nampak besar bila dia pakai. sekarang bila pakai dah ngam elok kat badan. btw, romper nie kain dia sangat best dan tak panas. kain sejuk dan baby pon selesa. berbaloi beli.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com