Baellerry Long Zipper Purse | Shopee

update shopping online lagik. hehehehe. kali nie ika nak share ika ade beli purse baru memandangkan purse lama dah kopak dia punya tempat zip. so, cuci mata kat Shopee. ehh terbekenanlah pulak dekat Baelerry Long Zipper Purse nie. sebenarnya ika nie jenis kalau tak suka dengan purse yang ika terbeli, ika akan simpan terus masuk kotak. kahkahkah ! kadang kan bila beli online nie dalam gambar lain, bila sampai lain.

tapi Baelerry Long Zipper Purse nie buatkan ika terus jatuh cinta. sayangggg sangat tau. rasa macam dah lama cari purse macam nie. akhirnya jumpa jugak. hikss ^^


ika beli purse nie dengan harga RM20.00 dan ika pilih warna Rose Red. warna pink gelap gituuuu. ika kan pencinta pink. hahahaha ! ika beli purse nie dekat Shopee. tuan kedainya ialah Formiko. korang boleh klik sini untuk terus p kat laman kedai Formikohttps://shopee.com.my/shop/17831302/ dan kalau korang nak tengok purse shantekkkk yang ika dah beli nie, boleh klik sini, https://shopee.com.my/product/17831302/454382916/.




apa yang ika suka dengan purse ini adalah dia punya tempat slot kad tu sangatlah banyak. puas hati ohoii ! purse nie diperbuat daripada high quality PU Leather. setakat yang ika pakai nie takdaklah koyak ke ape. tebal kulitnya. saiz purse nie pulak 20cm x 10cm x 2cm. harap sangatlah purse yang nie dapat bertahan lama dengan ika sebab dah jatuh hati dah nie :P

1 comment:

  1. kalau Nurul pakai, confirm sekejap je jahanam.. hahaha.. sebabnya isi dalam banyak giler.. rasa macam nak sumbat segala barang dalam tu..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com