Baby Sock and Wrist Set | Shopee

bersiaran kembali setelah beberapa hari menghilang. kekangan kerja yang menimbun. pasrah. ok. hari nie mama Janna nak share dengan korang satu mainan a.k.a stokin yang ika belikan dekat Janna. apa yang menarik adalah stokin nie ada loceng kat dalam bear tu.

Janna dah masuk 4 bulan nie dia suka dengar bunyi. cepat je cari kat mana bunyi tu. stokin nie datang sekali dengan wrist dia. pakai kat lengan tapi ika tak pakaikan sangat sebab Janna sekarang suka hisap jari. takut dia hisap bear tu pulak. hahahaha !



ika beli baby sock and wrist set nie dekat Shopee la. lubuk shoping ika buat masa sekarang. korang boleh tengok barang yang ika beli nie kat sini, https://shopee.com.my/product/1810887/425988289/. ika beli dengan harga RM15.00 . ika rasa ok la. cuma korang tak boleh pilih design. korang hanya boleh pilih untuk baby boy atau girl. kalau korang nak pilih, boleh cuba pm tuan kedai. heee. kedai yang jual baby sock and wrist set nie pulak namanya All In One. korang boleh tengok barang lain yang diorang jual kat sini, https://shopee.com.my/shop/1810887/.



Janna pakai stokin nie agak longgar. maybe saiz kaki dia masih kecik tapi takde la longgar sangat. nanti lama betul-betul fit la nanti. tapi dia suka bunyi pada stokin nie. asyik dok cari kat mana bunyi tu. heee. korang boleh la try belikan untuk baby korang pulak. jangan risau sebab stokin nie ada permukaan yang kasar tu untuk elak baby tergelincir.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com