Baby Lace Headband | Shopee

sejak dah ada baby nie, tambah pulak dapat baby girl, ika pon mulalah excited nak beli baju kembang - kembang dan jugak perhiasan kat kepala dia tu. hahahaha ! excited dapat baby ohoiii.


then, masa majlis kesyukuran tu, memang ika dah aim untuk bagi Janna pakai serba merah. so, ika belilah Baby Lace Headband untuk Janna. ika beli di Shopee. korang boleh tengok sini, https://shopee.com.my/product/7970036/271958623 dengan harga RM7.00 sahaja. nama kedainya, Cute Baby HeadBand N Shoes. link kedai boleh tengok kat sini, https://shopee.com.my/heny82.


ika beli headband nie yang warna merah sebab ika dah belikan baju Janna warna merah. nak bagi sedondon la kononnya. kahkahkah !


baby lace headband nie banyak pilihan warna. korang boleh pilih ikut warna kesukaan korang. ika berkenan jugak dengan yang warna kuning tu tapi nanti la kita shopping lagi. yang warna merah nie pon pakai sekali je sebab kepala Janna kecik lagi. hehehehe

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com