Autumnz Washable Breast Pad | Shopee

sebelum ika bersalin bulan Jun yang lepas, ika ade beli Autumnz Washable Breast Pad di Shopee. barang nie sampai beberapa sebelum ika bersalin. tak sempat nak merasa masa mengandung. masa ika mengandung 5bulan camtu, susu dah mula keluar. makin hujung, makin banyak. kadang sampai basah baju.

jadinya, ika belilah Autumnz Washable Breast Pad nie untuk mengelakkan baju ika basah. ika beli dekat kedai BeeWear Pattern PLT. korang boleh klik link nie,  https://shopee.com.my/beewear_pattern. untuk tengok barang yang ika beli tu, boleh klik link ni, https://shopee.com.my/product/22110012/254470881/ dengan harga RM16.90


breast pad nie ada banyak pilihan warna. yang ika beli warna Melon tapi takdak la amik gambar sebab dah pakai. hahahaha ! masa sampai tu tak sempat nak amik gambar dah nak terberanak :P

Features :
 Contoured cup for beautiful and optimum fitting
 Absorb any leaking milk and prevent wet spots
 Absorbent and breathable cotton for good airflow
 Soft and gentle on skin
 Perfect fit for all bra sizes
 Anti-slip lace side to minimize movement of breast pad under a bra
 Easy care, washable and dryable
 Economical and environmentally friendly

Made up of 4 layers:
 Layer 1 - Lace outer layer (side facing brassierie)  Layer 2 - Soft, absorbent cotton layer
 Layer 3 - High absorbency synthetic layer
 Layer 4 - Soft, absorbent cotton layer



satu set nie korang akan dapat 3pasang. maksudnya ade 6keping la. setakat yang ika pakai nie memang sangat ok. kain dia pon lembut. tapi sesekali tu ade jugak bocor. mungkin susu terlampau banyak. heee. untuk ibu-ibu yang nak elak baju asyik basah tu, boleh la try washable breast pad nie. lagipon bagi ika sangat jimat berbanding yang pakai buang tu.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com