Autumnz Reusable Ice Pack (310ml) | Shopee

entry kali nie ika nak share ika beli Autumnz Reusable Ice Pack. ika memang dah ade ice brick untuk cooler bag ika tu. yang tu suami yang belanja sekali dengan cooler bag. tapi suami ika suruh tambah lagi ice pack nak bagi tahan lama. lagipon kadang-kadang ika lupa masukkan ice brick dalam peti lepas balik keje. hahahahaha !

makanya, dengan sepantas kilat isterinya nie shopping online ! kahkahkah ! ika beli Autumnz Reusabale Ice Pack nie dekat Shopee dengan harga RM15.90 . beli dekat My Lovely Babyhttps://shopee.com.my/mylovelybaby





barang sampai je, ika terus masukkan dalam freezer. Alhamdulillah setakat yang ika pakai nie, ice pack nie sangatlah berguna. nak berharap pada ice brick sahaja pon memang la boleh tapi in case kita nak pegi mana mana yang jauh perjalanannya, tambah je lah ice pack nie.

ika dan suami pukul 7pagi kitorang dah keluar dari rumah untuk ke ofis. balik pulak dekat pukul 6.30 petang baru sampai rumah. kat situ pon dah hampir 12 jam. jadi, suami suruh ika tambah je ice pack nie. senang dan sangat berguna :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com