Real Bubee Electric Automatic Dual Breast Pump 2 Baby Bottles | Lazada

nak share dengan korang satu lagi barang yang ika beli. ika beli nie sebelum bersalin lagi. nak gunanya selepas bersalin. barang yang sangat diperlukan oleh ibu ibu yang ada baby dan menyusukan baby dan ibu bekerja macam ika nie.

ika beli Real Bubee Electric Automatic Dual Breast Pump 2 Baby Bottles nie kat Lazada. yang jualnya adalah Safieynazs Collection. korang boleh klik sini untuk tengok barang lain yang dia jual, https://www.lazada.com.my/safieynazs-collection/. untuk tengok barang yang ika beli pulak, boleh klik sini, Real Bubee Electric Automatic Dual Breast Pump 2 Baby Bottles. 


ika beli breast pump nie dengan harga RM75.00 . korang boleh dapat lagi murah sebenarnya. ika ada jugak buat perbandingan harga dekat web lain. cuma korang kena berhati-hati antara yang original ataupun fake.



antara kelebihan Real Bubee Electric Automatic Dual Breast Pump 2 Baby Bottles nie adalah :

BPA Free Safe Grade
Power : 5V 1A
Can be powered through USB by Powerbank, Wall Adapter, Car Charger
Portable and easy to use
Made with High Quality material
Comes with dual breast pump and 2 150ml BPA Free PP Bottles
Adjustable pressure of breast pump



kenape ika pilih breast pump nie ? sebelum ika beli, ika google dulu review ibu ibu yang pernah pakai pam nie. kat pasaran, terdapat banyak jenis pam susu. korang boleh rambang mata. hahahaha ! tapi ika berkenan sangat dekat breast pump nie sebab dia kecik dan comel. senang nak sumbat masuk dalam beg. takde la banyak space pakainya.

selama yang ika dah pakai nie, Alhamdulillah sangat best. suction pon kuat. boleh ubah tekanan tu nak tinggi atau rendah. paling comel bila dia siap bagi sticker mata untuk tampal kat pam tu. comel-comel semuanya ^^

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com