Real Bubee Dual Bottle Baby Food Milk Warmer Anti Bacteria | Lazada

semalam ika dah share ika beli breast pump Real Bubee. hari nie ika nak share ika beli Real Bubee Dual Bottle Baby Food Milk Warmer Anti Bacteria. yang nie pon ika beli di Lazada jugak. yang jualnya adalah Gadget Hero. korang boleh klik sini, https://www.lazada.com.my/gadget-hero/ untuk tengok barang lain yang dia jual. untuk tengok barang yang ika beli, boleh klik sini, Real Bubee Dual Bottle Baby Food Milk Warmer Anti Bacteria.


antara kelebihan Real Bubee Dual Bottle Baby Food Milk Warmer Anti Bacteria adalah :

Multipurpose Anti Bacteria Warmer
Milk Warmer at Fixed 40 Degree Celcius
Baby Food Safe Warmer
Safe Disinfection Kill Bacteria at 100 Degree Celcius
Can fit any tyoes of bottle
BPA Free Safe Food Grade
Made with High Quality material




ika suka warmer nie sebab dia serba guna. bukan setakat nak panaskan susu, boleh jugak guna untuk sterile botol susu. boleh jugak guna untuk panaskan makanan baby.  3 in 1 gituuu. so, sangatlah berguna warmer nie walaupun saiz dia kecil tapi sebenarnya boleh je muat semua jenis botol susu.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com