Pureen Drying Rack | Shopee

hari nie ika nak share dengan korang satu lagi barang sikecik kesayangan ika tu. kali nie ika beli Pureen Drying Rack pulak. ika beli dekat Shopee. korang boleh try tengok kat Pureen Malaysia. boleh tekan link nie https://shopee.com.my/pureenmalaysia. kalau nak tengok barang yang ika beli tu, boleh klik link nie, https://shopee.com.my/product/16532375/187222412/ . sementara stok masih ada. ika beli Drying Rack nie dengan harga RM14.03.



seriously drying rack nie sangatlah berguna. walaupun botol susu sikecik tu ika beli seketul je, tapi ika punya storage bottle pulak yang banyak. makanya benda nie sangatlah penting dan berguna sekali ye. heee




2 comments:

  1. Hihi..samelah..tapi kita punya die bulat, tak ingat dah brand ape..ade dua tingkat boleh pusing2..yang atas boleh letak botol kecik, bawah botol budak besar.

    ReplyDelete
  2. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com