Bedung Instant Hanaroo | Cikgu Bio (UPDATE)

nak update lagi. heee. kali nie nak share update untuk bedung instant hanaroo yang ika belikan untuk Janna. ika beli dua helai bedung instant nie. satu takde topi dan satu lagi bertopi. korang boleh baca entry Bedung Instant Hanaroo kat sini, http://www.nooratikahramli.com/2017/04/bedung-instant-hanaroo-cikgu-bio.html. seriously kain bedung nie jenis yang sejuk. memang tak panas. baby selesa dok dalam tu.

cubaan Janna untuk melepaskan diri dari bedung instant nie. hahahahaha !




akhirnya cubaan melepaskan diri tu sudah hampir berjaya. hikss.

masa ika bagi pakai bedung instant nie Janna dah nak masuk 2bulan. Janna nie pulak jenis yang panjang. bila masuk, ngam ngam je muat. hehehe. rugi pulak tak bagi pakai dari awal. pape pon kain bedung nie memang best :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com