Tudung Sarung (L) | Shopee

online shopping lagik ika hoii ! hahahahaha ! kali nie ika beli tudung sarung pulak kat Shopee. memandangkan ika memang takdak pon tudung sarung, tudung ika semuanya pon tudung bawal. so, ika beli la tudung sarung 3 helai untuk kegunaan dalam pantang nanti. takkan nak pakai tudung bawal plak dalam pantang nanti. jenuh nak kena gosok dlu. hahahahaha !

meh la ika share kat korang ika beli dengan sape kat Shopee tu. ika beli dengan Fitriah_Hijab. korang boleh tengok link kedai dia kat sini, https://shopee.com.my/shop/9627707/. apa yang ika nampak, semuanya tudung yang dia jual. hehehehe




ika beli tudung sarung nie saiz L dengan harga RM13 sehelai. kalau korang nak tengok barang yang ika beli nie kat Shopee, boleh klik link nie, https://shopee.com.my/Tudung-Sarung-(L)-i.9627707.172456425. ika rembat la 3 helai. tudung sarung nie soft awning, saiz dia L dan labuh dia 18.5'. tudung sarung nie material dia moss crepe. so, tak payah gosok pon takpe. senang sahaja ye kawan-kawan ^^

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com