Pureen Liquid Cleanser 750 ml | Shopee

tak habis lagi nak review barang baby yang ika sempat shopping secara online. hehehe. kali nie ika beli Pureen Liquid Cleanser 750ml. yang nie sebenarnya boleh je nak pegi beli kat kedai tapi memandangkan ika jenis yang sangat pemalas nak pegi cari kat kedai, beli je lah secara online. lagi pulak bila dah pegi kedai, mesti lupa nak beli. hahahahahaha !

ika beli Pureen Liquid Cleanser nie dekat Shopee. korang boleh klik sini untuk tengok barang yang ika beli nie, https://shopee.com.my/product/16532375/187222778/. nama kedai yang ika beli tu Pureen Malaysia, boleh klik sini untuk tengok profile dan barangan lain yang dijual di Pureen Malaysia, https://shopee.com.my/pureenmalaysia.


ika beli Pureen Liquid Cleanser nie dengan harga RM19.90. bagi ika ok la harga tu. lebih kurang dengan harga kat luar. cleanser nie ada 3jenis iaitu Mint, Orange dan jugak No Flavour. yang ika beli for sure la Orange. hikss. meh ika share sikit ape kegunaannya.

Plants-based surfactant
Removes milk fats and stains of baby's accessories
Also ideal for cleaning fruits and vegetables to remove over 90% of pesticides.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com