Perjanjian Penyewaan Rumah Untuk Kediaman

entry kali nie ika nak share dengan korang Perjanjian Penyewaan Rumah Untuk Kediaman. disebabkan ika pernah menyewa rumah yang ada perjanjian, makanya, ika berbesar hati untuk share pulak dengan korang. manalah tahu kan kot korang ada rumah untuk disewakan. ini antara langkah berjaga-jaga kalau penyewa korang buat perangai. hahahahaha !






kalau korang nak dokumen nie, boleh la emel pada ika di nooratikahramli@ymail.com. InshaAllah nanti ika akan sent dokumen nie kat korang. dokumen nie dalam word. so, korang boleh la edit yang mana korang takmau tu. tuan rumah ika dulu cakap dokumen nie valid sebab masa kitorang sign dokumen perjanjian nie, siap sekali dengan cap jari tuan rumah, penyewa dan saksi.

valid ke tak tu ika tak dapat pastikan la. cuma korang boleh la guna perjanjian nie untuk penyewa korang. sekarang kan macam-macam jenis penyewa ada. kalau dapat penyewa yang ok takpe la kan. dapat jenis yang ok, Alhamdulillah. kalau dapat jenis perangai yang Astaghfirullah, camne nak handle. hehehehe

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com