LadyBug Print Pop-up Laundry Bag | Lazada

nak share beli barang online lagik ! hahahaha. macam biasalah. ika suka shopping online di Lazada. kat sana banyak pilihan barang. kena pandai cari je. alkisahnya ika nak beli bakul baju kotor untuk baby ika nanti. try la cari bakul baju yang comel-comel kat Lazada tu. then, terjumpa la bakul baju yang comel sungguh nie haihhh :P


bila sampai, ika bukak bakul nie, terkejut sungguh sebab besaq ! hahahahaha ! untuk mak budak boleh la. tapi awat comel sangat taktahu. saiz bakul baju nie adalah 43cm x 43cm x 60cm. so, memang besar la. suami ika cakap takpe. pakai je sebab dah beli. takkan nak membazir pulak. ika beli bakul baju baby nie dengan harga RM19.00 . 


kat atas nie rupa asal dia. comel kan ? hahahahaha. kalau korang nak tengok kat Lazada, boleh klik sini, https://www.lazada.com.my/ladybug-print-pop-up-laundry-bag-9174293.html sementara stok masih ada. ada banyak design lain lagi. boleh la cuba tengok-tengok kat Lazada.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com