Kotex Liners Free Sample | Kotex

sejak dua menjak nie suka mintak free sample. hahahaha ! habis segala bagai yang boleh mintak free sample tu ika isi borang dia. kali nie nak share free sample dari Kotex pulak. kalau korang nak jugak, silalah ke link nie, https://www.kotex.com.my/get-a-sample.aspx .  meh la ika share gambar sikit apa yang kotex hantar kat ika nie.


ika dapat seketul kotak yang comel nie. masa sampai, kotak comel nie renyuk sikit sebab biasalah kan bila pos. so, ika dah betulkan sikit bagi cantik. tadaaaaa jadilah camtu. hahahaha! meh kita godek ape yang ade dalam kotak comel nie . . .




inilah antara barang yang kotex bagi kat ika. ika ada dapat kalendar tahun 2017 dan kat belakang tu tahun 2018. yang nie kalendar besar. boleh la tampal kat papan kenyataan dalam bilik ofis. siap ada gambar Amyra Rosli lagi. hiksss.

dan ika dapat sample Kotex Fresh Liners Longer and Wider Daun Sirih. ika memang pengguna Kotex sejak dari zaman sekolah lagi. setia sangat haihh dengan kotex nie sebab kotex nie selesa baq hang :P

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com