Cosmoderm | Shopee

tiap-tiap hari dok promote barang beli online. hahahaha ! nampak sangat kan kaki shopping online. disamping pemalas punya ika nak p beli kat kedai. hehehehe. dunia di hujung jari. nak barang, cari je online. ade duit, bayar. takdak duit, tunggu ade duit dulu :P

so, kali nie ika beli barang cosmoderm plak secara online. sebelum nie pernah je beli kat laman web diorang nie tapi kali nie ika beli kat Shopee pulak. saje nak try. wakakakaka. Alhamdulillah, barang dah pon selamat sampai. sebenarnya ika nak beli barang nie dekat Guardian je tapi memandangkan kat situ takdak yang Feminine Hygiene Wash, so, beli je lah online terus semua sekali. senang !


ika beli barang Cosmoderm nie di laman web Shopee. kat situ, ika beli dengan MediRetail. korang boleh tengok link yang nie kalau nak tengok kedai tu, https://shopee.com.my/shop/14062726/. kat MediRetail ika beli 3 barang Cosmoderm. barang nie memang ika pakai. ini kiranya topup la kan sebab dah habis. heeee


Cosmoderm Vitamin E Cream 3000IU 50ML (Exp: 2019 Sep)
RM25.10



Cosmoderm Manjakani Feminine Wash 400ml (Exp: 2019 Oct)
RM17.30



Cosmoderm Vit E Facial Cleansing Foam 125ml (Exp: 2019 Sep)
RM17.90

kalau korang dengan harga kat kedai, memang kat kedai lagi murah tapi untuk orang yang pemalas macam ika, harga nie dah ok. hehehe. sebab ika dah bandingkan harga nie dengan harga kat satu lagi laman web shopping. memang berbeza. maka, jadikah pengguna yang bijak :P

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com