Autumnz Milk Storage Ziplock Bags | Shopee

hari nie nak share dengan korang satu lagi barang baby ika yang ika beli secara online. kali nie ika beli Autumz Milk Storage Ziplock Bags. untuk ibu-ibu menyusu badan macam ika nie, milk storage nie sangatlah diperlukan. kalau sebelum nie ika ada beli yang jenis botol, sekarang ika beli yang jenis ziplock bags pulak. senang dan menjimatkan kos. kuikuikui.

ika beli milk storage ziplock bags nie di Shopee. korang boleh tengok kat sini, https://shopee.com.my/product/12121967/225905263/. ika beli dekat kedai BabySense. kalau korang nak tengok kedai nie, boleh klik sini, https://shopee.com.my/ooijack. ika beli milk storage nie dengan harga RM11.00 tak termasuk pos. milk storage nie 5oz per box. dalam satu box tu ada 25 milk storage ziplock bags.



haaa macam gambar kat atas nie la rupa milk storage yang ika beli. meh ika share sikit la ape yang best Autumz Milk Storage Ziplock Bags nie.

Features :
 FDA approved materials used, perfect for safe and extended freezer storage
 Medical grade sterilization to ensure safe feeding - European standard
 BPA Free
 Double walled to preserve nutrients effectively
 Thick laminate to prevent ink leeching
 DOUBLE zipper top to prevent leakage
 No-spill self-standing bottom
 Heat sealed sides to prevent splitting
 Easy to read designated area for date, name and time
 Pre-calibrated ounce/ml markings for accurate measuring

1 comment:

  1. I pun selalu pakai ziplock autumnz ni. Selalu beli dekat baby fair. Dapat harga murah lagi.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com