terima kasih BFF Didie !

minggu lepas ika dapat hadiah daripada bff ika iaitu Didie. mula tu ika sign untuk terima barang pos, kebetulan memang ika ada beli barang online. so, ika ingatkan barang ika dah sampai la kan. then, orang yang hantar barang tu cakap ada dua barang untuk ika. ika pon sign je lah sebab tengok memang nama ika pon kat barang tu cuma yang peliknya barang tu berbalut hadiah. hikss


jenis tak menyabar macam ika nie, dapat je terus bukak. hahahaha ! gelojoh nak tahu apa isi dalamnya. jomlah kita tengok ape yang bff ika nak bagi >_<






walaupun kotak tu kecil tapi isi dalamnya kemain banyak. ika dapat hadiah pampers Drypers saiz S, Nappy Cream, Nipple Shield, tungku untuk ika dan baby. terima kasih sayang Didie ! tak sangka sebenarnya dapat hadiah nie. murah rezeki baby dapat hadiah. bukan baby je, mama baby sekali. hahahaha. ika doakan semoga Didie dimurahkan rezeki. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com