Selamat Bercuti IKA !

start hari nie ika dah amik cuti bersalin walaupun belum bersalin lagi. kahkahkah ! sebenarnya memang dah tak larat sangat. maybe disebabkan ika takde pengalaman untuk handle diri sendiri masa tengah pregnant. seriously rasa lain sangat dengan diri sendiri.


start masa minggu ke 34 lagi dah rasa lemau sangat. sekarang dah minggu 38. menunggu hari untuk baby keluar je nie. bila baby dah keluar nanti mulalah rindu nak rasa baby kat dalam perut. hahahaha ! masa baby kat dalam, jenuh pujuk suruh keluar. ape la mama nie :P

pape pon ika harap ika dapat bercuti dengan tenang selama 90 hari nie. lepas tu kita balik bekerja seperti biasa hokey, doakan urusan bersalin ika dipermudahkan ye. InsyaAllah ^^

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com