Pureen Baby Wipes Fragrance Free 2X100s | Lazada

entry kali nie nak share satu lagi barang baby yang ike beli secara online di Lazada. kebanyakan barang memang ika beli sama ada di Lazada ataupun Shopee. banyak pilihan. hehehehe. makanya, baru-baru nie ika beli Pureen Baby Wipes Fragrance. ika dh beli yang dalam botol tapi ika beli yang dalam plastik macam nie plak untuk masukkan dalam beg. yang dalam botol tu senang kat rumah. jenuh la nak angkut botol masuk dalam beg. hahahahahaha!

ika beli yang nie dengan harga RM14.90 untuk 100keping dan dapat la dua ketul. bagi ika murah la harganya untuk orang pemalas macam ika. hehehehe




Product Details :

 Made of soft and thick cottony material
 Gently and effectively cleans your baby's delicate skin

 Fragrance Free
 Gentle on skin even for sensitive skin

 Alcohol Free & Paraben Free
 Does not irritate your baby's delicate skin

 Hypoallergenic & Dermatologically Tested
 Proven not to induce skin irritation and allergic reaction when used on allergic skin

 Enriched with soothing Aloe Vera and moisturising Vitamin E
 Protect and care for the skin

kalau korang nak tengok produk nie kat Lazada, boleh klik link yang nie, https://www.lazada.com.my/pureen-baby-wipes-fragrance-free-2x100s-26670590.html sementara stok masih ada. kebanyakan barang baby yang ika beli adalah daripada Pureen. entah kenapa berkenan sangat kat barang Pureen nie. hehehe

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com