Pureen Baby Lotion 500ml | Shopee

shopping online lagik ! mama nye pemalas betul nak cari barang kat kedai. yang mama dia rajin adalah shopping online. hahahahaha ! so, kali nie ika beli Pureen Baby Lotion 500ml. masa beli barang baby awal dulu lupa nak beli lotion nie. masa tu sempat beli baby oil je. hehehe. ika ada la survey kat satu lagi online shop sebelum decide untuk beli kat Shopee nie.


Pureen Baby Lotion nie ika beli dengan Baby Sense kat Shopee. korang boleh klik sini, https://shopee.com.my/ooijack untuk tengok profile dia. untuk tengok barang yang ika beli nie kat Shopee, boleh klik sini pulak, https://shopee.com.my/product/12121967/235271155/. ika beli lotion nie dengan harga RM16.00. ok la bagi ika harga tu sebab ika ade jumpa seller lain jual lagi mahal. hehehehe

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com