Household Storage Buttoned Storage Box | Nile.com.my

shopping di nile.com.my lagik. last ika shopping kat sini tahun lepas. dah banyak barang ika beli kat sini sebenarnya. nile nie antara shopping online yang ika suka. hehehe. barang dia comel dan harga pon berpatutan. kalau korang nak tengok barang yang ika beli nie, boleh la tengok kat sini, http://www.nile.com.my/products/11163 sementara stok masih ada. hehehe

apa yang ika beli ? nie haaa. ika beli Household Storage Buttoned Storage Box. storage box nie ade dua. satu kecik dan satu besar. yang kecik tu saiz dia 27cm x 21cm x 17cm dan yang besar tu pulak saiz dia 38cm x 26cm x 26cm. material dia adalah Non-Woven Fabric ye kawan-kawan sekalian. hikss


storage box nie ada 6 pilihan warna. ika for sure la pilih warna PINK ! hahahaha. warna lain yang ada ialah COFFEE, PINK, LIGHT GREEN, LIGHT BLUE, PURPLE dan jugak ORANGE. korang boleh tengok warna dia macam dalam gambar kat atas nie.



meh la tengok storage box yang ika dah berjaya beli nie. hahahaha ! ika beli sebab nak letak stok makanan kat ofis nie haa. nak bagi nampak kemas la sikit kan ? gambar kat bawah nie yang saiz kecil punya. yang nie ika tak tahu lagi nak letak barang ape dalam tu. so, ika biarkan je lah dia kat atas almari tu dulu. lagipon dia bertutup, so takde nampak bersepah sangat :)


yang kat bawah nie pulak yang saiz besar. yang nie pon sebenarnya ada penutup jugak sama macam yang saiz kecik tu tapi disebabkan botol air ika tu besar gedabak, terpaksa la ika lipatkan ke belakang je dulu penutup tu. dia punya bentuk tu sama ja dengan yang kecik cuma beza saiz sahaja.



inilah fungsi storage box yang besar. hahahaha ! stok makanan. masa nie stok tak berapa banyak. banyak yang selamat masuk dalam perut je. hehehe. nanti ika tambah stok mengunyah lagi memandangkan storage box pon dah ada. barulah semangat. hikss

1 comment:

  1. a'ah la.. barang dia comel2.. tak pernah tahu pun ada nama web shopping cenggini :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/pencarian-sponsor-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com