Cute Icon for Windows

ika nak share dengan korang satu laman web yang ada beribu-ribu lemon icon yang comel untuk korang guna kat folder dalam pc korang. macam ika pakai kat dalam gambar bawah nie. yang nie pc ika kat ofis. habis semua folder ika tukar jadi kucing. hahahaha ! walaupun ika takut kucing :P


icon yang cute macam nie korang boleh download kat http://www.iconarchive.com/tag/windows. kat sana ada banyak banyak banyak dan banyak sangat icon yang korang boleh pilih.


kalau korang nak pakai untuk dijadikan gambar folder macam ika buat tu, korang kena download yang ICO. barulah nanti boleh pakai gambar tu untuk folder. kalau tak, memang tak boleh pakai. gambar icon nie boleh download dalam byk jenis file dan banyak jenis saiz kalau korang tengok kat laman web tu. so, good luck korang ! >.<

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com