Autumnz Milk Storage Bottle 5oz - 10 Bottles + 5pcs Ziplock Bags | Shopee

online shopping untuk kesekian kalinya lagi. hikss. sejak dah ada baby nie, memang keje nak shopping je. hahahahaha ! padahal sebelum ada baby pon, memang kaki shopping online. so, kali nie ika nak share dengan korang satu lagi barang baby yang ika beli secara online. ika beli Autumz Milk Storage Bottle. kalau korang nak tengok barang nie, boleh tengok kat sini, https://shopee.com.my/product/12121967/227265942/

ika sebenarnya suka dengan produk Autumz nie. mula tu ada la jugak berangan nak beli dia punya pam susu tapi bila tengok harga, hold dulu lah. hahahaa ! kita pakai yang murah-murah je lah dulu. ok, berbalik pada Milk Storage Bottle nie, ika beli kat kedai BabySense di Shopee. korang boleh klik sini, https://shopee.com.my/ooijack. ika beli dengan harga RM35.00 tidak termasuk pos.



Autumnz Breastmilk Storage Bottles is specially designed for safe and extended storage of breastmilk. Features:
Safe & Non toxic (BPA free and Phthalates Free)
US FDA approved material for safe storage
Made of 100% food grade polypropylene (PP) for safe & longer storage
Compatible with most standard breastpumps (Spectra (Standard Neck breast shield only), Ameda, Autumnz, etc) – can pump directly into the bottle
Embossed ounce/ml markings for durability
1 Box includes: 10 x 5oz PP Breastmilk Storage Bottles ; 10 x Screw Rings ;10 x Sealing Discs


Milk Storage Bottle nie ade 7 pilihan warna. mulanya ika amik warna lain tapi disebabkan warna tu dah habis, makanya ika pilih yang warna Sweeties 'Baby Pink' macam gambar kat atas nie. antara pilihan warna yang ada ialah Best Milk Ever 'Pink', Best Milk Ever 'Purple', Ellie 'Baby Blue', Celebration Time 'Baby Pink', Best Milk Ever 'Baby Blue', Sweeties 'Baby Pink' dan Purple Owl. kalau korang nak tengok macam mana warna dan corak botol tu, boleh la klik sini, https://shopee.com.my/product/12121967/227265942/. happy shopping korang ! >.<


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com