Tips Berguna Daripada Pengalaman Bersalin

kali nie ika nak share dengan korang tips berguna daripada pengalaman bersalin. bukan pengalaman ika ye sebab ika belum bersalin. hahahaha ! nie tips daripada pengalaman mak-mak yang dah bersalin. boleh la kita semua amik tips yang berguna nie. tambah pulak ika nie first time. macam biasa, ika baca tips nie di page Info Ibu Hamil, https://www.facebook.com/iihamil/posts/1857431634474191. korang kalau nak tahu banyak lagi info dunia kehamilan nie, boleh la ke page Info Ibu Hamil.









untuk bakal mak-mak yang first time nak sambut baby macam ika nie, seriously tips nie sangat berguna. kawan ika ade pesan suruh standby makanan sebelum bersalin tu. makan dulu sebab kita perlukan banyak tenaga masa bersalin nanti. kalau korang ade tips lain, boleh la kongsikan kat ika :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com