Stokin Comel | Ammaira

tak habis lagi entry promote nie. kali nie ika nak share dengan korang satu lagi barang online yang ika sempat beli. ika beli stokin comel di Facebook Stokin Comel. ehhh salah. ika beli stokin comel ni di laman web diorang iaitu http://ammaira.shoppy.my. tapi ika dapat tahu pasal stokin comel nie for sure la kat fb diorang. lepas tu ika terus la tengok laman web diorang. bukan setakat tengok, dah berkenan tu, terus order 3 pasang stokin comel nie. hikss




ika beli 3 pasang stokin comel nie. kalau korang tengok kat laman web diorang, ada pelbagai jenis corak untuk korang pilih. ika hanya amik Butterfly Collection dengan harga RM10 sepasang, Plain Collection dengan harga RM7 sepasang dan sepasang lagi ika beli Vintage Collection dengan harga RM10 sepasang.

Butterfly Collection - Brown

Plain Collection - Dark Grey

Vintage Collection - Black

seriously corak diorang semua lawa-lawa. tak tahu nak pilih yang mana. hahahaahaha ! disebabkan nak pakai masa berpantang nanti, ika pilih warna yang gelap dan corak tak heavy. sesungguhnya nanti nak tambah lagi koleksi. sedap ohoii stokin comel diorang nie. puas hati !

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com