Multi-Purpose Layer Home Storage Rack Shelf - 3 Layer | Lazada

hari nie nak share barang yang ika shoppig di Lazada. barang untuk baby ika nanti. untung sebab maknya kaki shopping online. hahahahaha ! so, kali nie ika beli Multi-Purpose Layer Home Storage Rack Shelf - 3 Layer. sebenarnya nama dia panjang sungguh haih. tapi ika pendekkan :P

ika sebenarnya nak beli rak yang lebih kurang camni cuma barang Ikea la tapi bila tengok harga dia, menangis bucu katil. hahahahahaa ! lastnya cari je rak yang lebih kurang sama dengan yang ika nak sangat tu kat Lazada. tadaaaaaaaa ! hasil carian di Lazada. hahahaha ! puas hati !


ika beli nie dengan harga RM52.90 . harga dia tak tetap la kot. sat harga lain pulak ika tengok. hahahaha ! tapi pape pon memang puas hati. ika beli yang 3 tingkat je. tak jumpa pulak yang 4 tingkat tapi yang 3 tingkat nie pon dah puas hati sangat. Alhamdulillah sebab jumpa jugak rak yang ika nak walaupun bukan brand tu. hahahahaha !


kalau korang nak tahu besar mana rak nie, boleh refer gambar saiz kat atas nie. bagi ika memang besar. muat la untuk ika letak barang baby ika nanti. tujuan utama ika beli rak nie sebab nak letak barang baby je. senang sebab dia ada tayar. kang kalau nak tukar baju, pampers tu semua, tarik je rak nie. hehehe

rak nie macam-macam yang korang boleh guna. tak semestinya untuk rak pakaian baby. boleh je letak buku ataupun barang kat dapur tu. janji kemas elok-elok. oh ye! kalau korang nak tengok kat Lazada, boleh klik sini, https://www.lazada.com.my/multi-purpose-layer-home-storage-rack-kitchen-storage-rack-officerack-kitchen-shelf-3layer-22553936.html sementara stok masih ada. hehehe





tinggal nak kemas barang baby je masuk dalam rak nie. lepastu dah setel semua. tak sabar ! hahahaha. btw, terima kasih mak mertua sebab sudi tolong pasangkan rak nie kat menantu nie haaa. kebetulan masa rak nie sampai, menantu baru lepas kena asthma attack. wakakakaka ! tabahla wahai mak mertua ku >.<

1 comment:

  1. Cantik raknya.. kalau letak kat dapur pun cun juga nie..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com